ЛЕТО 2024

Хотел Лондон 4* Спиле
Хотел Лондон 4* Спиле

Хотел Лондон е хотел со 4 звезди сместен на мирна локација на само 100м од плажа.

Погледни
АПАРТ-ХОТЕЛ ЛУМИ -ГОЛЕМ ДРАЧ
АПАРТ-ХОТЕЛ ЛУМИ -ГОЛЕМ ДРАЧ

-Хотел Луми се наоѓа во населба Голем на 6км од Драч -Албанија Хотелот е на 50м од плажа во мирна населба наменет за мирен и релаксирачки одмор

Погледни
Хотел Ривиера-Голем
Хотел Ривиера-Голем

Хотел Ривиера се наоѓа во населба Голем на 6км од Драч -Албанија Хотелот е на 50м од плажа .

Погледни
Вила Кливен -Голем
Вила Кливен -Голем

Вила Кливен е во Голем на 6км од Драч на 100м од плажа.Соби 1/2 ,1/3, 1/4 ,2+2апп.Сместувањето е во СТУДИЈА.

Погледни
Blue Eye Hotel - Ксамил
Blue Eye Hotel - Ксамил

Хотелот Blue Eye е лоциран во Ксамил на околу 1км од плажата Puerto Rico.

Погледни
ВИЛА СТЕФИ - КСАМИЛ
ВИЛА СТЕФИ - КСАМИЛ

се наоѓа на 80м од Бела виста плажa и на 100м од центар на Ксамил

Погледни
ХОТЕЛ РАФАЕЛО - ШЕНЃИН
ХОТЕЛ РАФАЕЛО - ШЕНЃИН

Ресортот Рафаело се наоѓа во областа Шенѓин, каде убавината излева од раскошните стилски градини и сјајот на Јадранското Море.

Погледни
ХОТЕЛ ДРИЛОНИ - КСАМИЛ
ХОТЕЛ ДРИЛОНИ - КСАМИЛ

Нема подобар начин да го започнете денот од будењето во хотел Дрилони

Погледни
ВИЛА КЛЕА - КСАМИЛ
ВИЛА КЛЕА - КСАМИЛ

Вилата Клеа се наоѓа во Ксамил, на 350 метри оддалеченост од плажата Bela Vista и 15 мин. пешачење од центарот.

Погледни