ХРВАТСКА

Апартмани Мала Лука, Омиш
Апартмани Мала Лука, Омиш

Локација: Хотелот се наоѓа неколку чекори од плажата

Погледни
Apartmani Ivan - Nemira
Apartmani Ivan - Nemira

Локација: Хотелот се наоѓа 120 метри одалеченост од морето, 250 метри одалеченост од ресторанот и 2км од центарот на Омиш

Погледни
Hotel BRZET - Omish
Hotel BRZET - Omish

Локација: Од центарот на градот Омиш го дели градското шеталиште со должина од 800 метри. Во близина се наоѓа црквата Св. Еуфемија

Погледни