ЗА НАС

 
Туристичката агенција БЕСТ ТРАВЕЛ е основана во 2011 год .во Скопје.
Одлична позиција на пазарот ја обезбедивме определувајќи се за квалитет,сигурност и отворен однос кон патниците според кои низ годините ја обликувавме нашата понуда.
Комплетната услуга која опфаќа организација на групни и индивидуални патувања во земјата и странство,продажба на авионски и автобуски билети,изнајмување на возила ( мали патнички возила,минибуси,и автобуси),им овозможува на клиентите на едно место да добијат комплетна услуга за нивните барања и замисли од сверата на патувањата.
 

Зошто да не изберете нас

ОНЛАЈН ПЛАЌАЊЕ

ЛИЦЕНЦИРАНА АГЕНЦИЈА