ЦРНА ГОРА

Вила Ива - БУДВА
Вила Ива - БУДВА

Будва претставува најатрактивното место на јадранскиот брег кој преку година има околу 14000 жители. Сето ова драстично се менува за време на летото кога огромен број туристи доаѓаат овде за да уживаат во својот годишен одмор.

Погледни
ХОТЕЛИ ЧАЊ – НА БАРАЊЕ
ХОТЕЛИ ЧАЊ – НА БАРАЊЕ

На само 250 метри од плажата се наоѓаат Хотел Бабовиќ, Ариа и Анкона Лукс.

Погледни
БЕЧИЌИ - ВИЛА ПАЛМА
БЕЧИЌИ - ВИЛА ПАЛМА

ВИЛА ПАЛМА се наоѓа на 250м од плажа во непосредна близина на хотелот Бела Виста.Вилата располага со ½ и 1/3 соби како и 1/3 и ¼ студија.

Погледни
СУТОМОРЕ - ВИЛА БЕБА
СУТОМОРЕ - ВИЛА БЕБА

Сместувањето е во центарот на градот на само 250м од плажа. ВИЛА БЕБА располага со двокреветни, трокреветни и четворокреветни соби

Погледни
БУДВА - ВИЛА ВУКМАНОВИЌ
БУДВА - ВИЛА ВУКМАНОВИЌ

Се наоѓа на 350 метри од Словенската плажа, односно 150 метри од поштата во Будва.

Погледни
СУТОМОРЕ - ВИЛА БОГОЕВИЌ
СУТОМОРЕ - ВИЛА БОГОЕВИЌ

ВИЛА БОГОЕВИЌ располага со двокреветни, трокреветни и четворокреветни соби.Сместувањето е во центарот на градот на само 250м од плажа

Погледни
СУТОМОРЕ - ВИЛА СКАУТ 1
СУТОМОРЕ - ВИЛА СКАУТ 1

ВИЛА СКАУТ 1 располага со стандардно опремени соби со тоалет, клима,тв, фрижидер и со тераса. Во својот сместувачки капацитет има трокреветни и четворокреветни соби. Kористење на клима уредот е вклучен во цената.

Погледни
СУТОМОРЕ - ВИЛА СКАУТ
СУТОМОРЕ - ВИЛА СКАУТ

ВИЛА СКАУТ располага со двокреветни, трокреветни соби и четворокреветни апартмани. Секоја соба има клима, тоалет, фрижидер,тв, тераса. Користењето на клима уредот е вклучено во цената.

Погледни
СУТОМОРЕ - ВИЛА ЕКСКЛУЗИВ
СУТОМОРЕ - ВИЛА ЕКСКЛУЗИВ

ВИЛА ЕКСКЛУЗИВ располага со двокреветни и со трокреветни соби опремени со клима (вклучена во цената), ТВ, тоалет, фрижидер и тераса. На секој кат во вилата има заедничка кујна опремена со основен прибор

Погледни