ГРЦИЈА

 Villa Argiri Apatrments - Thassos
Villa Argiri Apatrments - Thassos

Од море: на 5 минути од плажа;

Погледни
Vila Astoria- ЗАКИНТОС
Vila Astoria- ЗАКИНТОС

Забавата започнува оној момент кога ќе пристигнеш на островот, а завршува кога ќе си заминеш од него. Закинтос или Занте, како што се уште го викаат мештаните, е трет по големина од Јонските острови.

Погледни
  Вила  ТУЛА - Неи Пори
Вила ТУЛА - Неи Пори

Неи Пори е место кое сеуште претставува нај урбанизирано, а со тоа и најсредено летувалиште во областа Пиериа. Како релативно нов туристички центар, со својата планска поставеност

Сега од

99€

Погледни
Вила  ЕВГЕНИЈА - Неи Пори
Вила ЕВГЕНИЈА - Неи Пори

Неи Пори е место, кое сеуште претставува најурбанизирано, а со тоа и најсредено летувалиште во областа Пиериа. Како релативно нов туристички центар, со својата планска поставеност, Неи Пори има неограничен потенцијал за развој.

Сега од

140€

Погледни
Вила  ''BLUE'' - Неа Плагија
Вила ''BLUE'' - Неа Плагија

Вила ''BLUE'' е лоцирана во центарот на Неа Плагија, во близина на таверната ,,Hriso Pagoni'' и на околу 30 м. од плажа

Сега од

200€

Погледни
Апартман ''ANASTASIJA'' - Неа Плагија
Апартман ''ANASTASIJA'' - Неа Плагија

Апартман ''ANASTASIJA'' е лоциран во центарот на Неа Плагија, во близина на таверната ,,Hriso Pagoni'' и на околу 60 м. од плажа.

Сега од

200€

Погледни
Вила  ВУЛА  Лептокарија
Вила ВУЛА Лептокарија

Лептокарија е туристичка дестинација на Олимписката Ревиера , местото располага со многубројни улици со продавници,шеталиште,долга песочна плажа. Вила Вула е лоцирана на 50м од најубавата плажа во Лептокарија. На 10 минути од центарот.

Сега од

50€

Погледни
Вила АНТОНИО Лептокарија
Вила АНТОНИО Лептокарија

Вила Антонио е комплетно нова и модерно опремена вила во Лептокарија . Во летото 2016 година ги прими првите туристи. Се наоѓа во најатрактивниот дел на Лептокарија, на околу 100м од песочната плажа и 150м од центарот на градот.

Сега од

100€

Погледни