КУМБУРГАЗ

Кумбургаз 2023-та Hotel Grand Gold 3*
Кумбургаз 2023-та Hotel Grand Gold 3*

Сместување е во хотел GRAND GOLD 3* и е на сама плажа во Кумбургаз, кој има своја приватна плажа и за користење на лежалка не е потребна доплата. Хотелот располага со различен тип на соби од кои можат да се сместат најмалку 2 лица до макс. 5 лица а вкупниот број на соби е 73. Во склоп на хотелот има два ресторани и надворешен базен кој е со солена вода секако бесплатен за користење. Во хотелските соби има мини фрижидер. Хотелот нема спа и фитнес.

Погледни
Кумбургаз 2023-Хотел Марин Принцес
Кумбургаз 2023-Хотел Марин Принцес

Хотелот Marin Princes e паметен избор за патници во Истанбул, кој нуди опуштен и мирен престој.

Погледни