Најдобрите Аранжмани чекаат на Вас!

Избрани понуди

ЛЕТО 2023
ЛЕТО 2023
ВИЛА БЕСТ - КСАМИЛ

VILA BEST – Ксамил е лоцирана на 300 м од една од повеќето плажи во Ксамил, идеално место кое нуди одмор во пријатна и мирна атмосфера.

Сега од

79€

Погледни
АЛБАНИЈА
АЛБАНИЈА
ХОТЕЛ ПИНИ - САРАНДА

Хотелот се наоѓа во центарот на Саранда, на градската плажа.

Погледни
ЛЕТО 2023
ЛЕТО 2023
ВИЛА ЛИДА - САРАНДА

Локацијата на оваа вила е на 70 метри одалеченост од плажа и на само 5 минути пешачење до центарот на градот.

Погледни
АЛБАНИЈА
АЛБАНИЈА
ХОТЕЛ РАФАЕЛО - ШЕНЃИН

Ресортот Рафаело се наоѓа во областа Шенѓин, каде убавината излева од раскошните стилски градини и сјајот на Јадранското Море.

Погледни
АЛБАНИЈА
АЛБАНИЈА
ХОТЕЛ ДРИЛОНИ - КСАМИЛ

Нема подобар начин да го започнете денот од будењето во хотел Дрилони

Погледни

Најбарани понуди

ЛЕТО 2023
ЛЕТО 2023
ВИЛА БЕСТ - КСАМИЛ

Сега од

79€

Погледни