САРАНДА

ХОТЕЛ ПИНИ - САРАНДА
ХОТЕЛ ПИНИ - САРАНДА

Хотелот се наоѓа во центарот на Саранда, на градската плажа.

Погледни
ВИЛА ЛИДА - САРАНДА
ВИЛА ЛИДА - САРАНДА

Локацијата на оваа вила е на 70 метри одалеченост од плажа и на само 5 минути пешачење до центарот на градот.

Погледни