ХОТЕЛ РАФАЕЛО - ШЕНЃИН

Објектот  Deluxe & SPA by Rafaelo содржи ресторан,бесплатен приватен паркинг,сезонски отворен базен,фитнес центар.Лоциран е во туристичкото место Shëngjinна на приватна плажа.Собите содржат клима,Wifi,купатило,ТВ.Рецепцијата е достапна 24 часа.Воедно хотелот има и затворен базен,турско купатило,пинг понг,спа и вилнес.

 DELUXE & SPA 5* HOTEL

 BB концепт  ( ноќевање со појадок )

 

 

           ХОТЕЛ

 

 

 

 

    ТИП НА СОБА

НИСКА СЕЗОНА

ВИСОКА СЕЗОНА

     09.06 – 30.06.2023

    01.07 – 31.08.2023

 

 

DELUXE

 

&

 

SPA 5*

 

 

1 /1 СОБА

70  ЕУР

95 ЕУР

1 / 2 СОБА

115 ЕУР

150 ЕУР

ЏУНИОТ СУИТ

155 ЕУР

200 ЕУР

СУИТ

200 ЕУР

240 ЕУР

EXECUTIVE & SPA 5* HOTEL

BB концепт  ( ноќевање со појадок )

 

 

           ХОТЕЛ

 

 

 

ТИП НА СОБА

 

НИСКА СЕЗОНА

 

ВИСОКА СЕЗОНА

 

01.05-31.05

 

09.06-30.06

 

01.07 – 31.08.2023

 

 

 

 

EXECUTIVE

 

&

 

SPA 5*

 

 

 

 

 

 

1 /1 СОБА

 

60 ЕУР

 

60 ЕУР

 

85 ЕУР

 

1 / 2 СОБА

 

95 ЕУР

 

105 ЕУР

 

130 ЕУР

 

1 / 3 СОБА

 

125 ЕУР

 

135 ЕУР

 

160 ЕУР

 

1 / 4 СОБА

 

160 ЕУР

 

160 ЕУР

 

175 ЕУР

 

DUPLEX

 

210 ЕУР

 

220 ЕУР

 

260 ЕУР

 

ALL INCLUSIVE  CONCEPT

 

 

                 ХОТЕЛ

 

          НИСКА СЕЗОНА

     ВИСОКА СЕЗОНА

 01.05-31.05

 09.06-30.06.2023

       01.07 – 31.08.2023

EXECUTIVE

&

SPA 5*

-

       65 еур

 

По лице/на ден

  85 еур

 

По лице/на ден

 Забелешла:  10 еур по ноќ доплата за поглед на базен / море

 COMFORT & FAMILY 4 * HOTEL

 BB концепт  ( ноќевање со појадок )

 

ХОТЕЛ

 

 

 

ТИП НА СОБА

 

  НИСКА СЕЗОНА

    ВИСОКА СЕЗОНА

01.05-31.05.2023

09.06 – 30.06.2023

                                     01.07 – 31.08.2023

 

 

COMFORT

&

FAMILY 4*

 

                                     1 / 2 СОБА

70 еур

70 еур

90 еур

 

1 / 3 СОБА

85 еур

85 еур

110 еур

2  СОБЕН АПАРТМАН

100 еур

100 еур

130 еур

 

HB концепт  (  појадоки вечера )

 

 

                 ХОТЕЛ

 

          НИСКА СЕЗОНА

     ВИСОКА СЕЗОНА

 01.05-31.05

 09.06-30.06.2023

       01.07 – 31.08.2023

COMFORT

&

FAMILY  4 *

33еур

 

По лице/на ден

       38еур

 

По лице/на ден

  53еур

 

По лице/на ден

 Забелешка: 5 еур доплата по ноќ за поглед на базен / море

 

Галерија

Локација

Viber
 

Слични понуди

ХОТЕЛ РАФАЕЛО - ШЕНЃИН
ХОТЕЛ РАФАЕЛО - ШЕНЃИН

Ресортот Рафаело се наоѓа во областа Шенѓин, каде убавината излева од раскошните стилски градини и сјајот на Јадранското Море.

Погледни