Најдобрите Аранжмани чекаат на Вас!

Избрани понуди

ЛЕТО 2024
ЛЕТО 2024
ВИЛА БЕСТ - КСАМИЛ

VILA BEST – Ксамил е лоцирана на 300 м од една од повеќето плажи во Ксамил, идеално место кое нуди одмор во пријатна и мирна атмосфера.

Сега од

109€

Погледни
АЛБАНИЈА
АЛБАНИЈА
ХОТЕЛ РАФАЕЛО - ШЕНЃИН

Ресортот Рафаело се наоѓа во областа Шенѓин, каде убавината излева од раскошните стилски градини и сјајот на Јадранското Море.

Погледни
ЕДНОДНЕВНО КАПЕЊЕ - ШЕНЃИН
ЕДНОДНЕВНО КАПЕЊЕ - ШЕНЃИН
ЕДНОДНЕВНО КАПЕЊЕ - ШЕНЃИН

СЕКОЈА НЕДЕЛА ЕДНОДНЕВНО КАПЕЊЕ ВО ШЕНЃИН

Цена од

25€

Сега од

20€

Погледни
АЛБАНИЈА
АЛБАНИЈА
ХОТЕЛ ДРИЛОНИ - КСАМИЛ

Нема подобар начин да го започнете денот од будењето во хотел Дрилони

Погледни

Најбарани понуди

ЛЕТО 2024
ЛЕТО 2024
ВИЛА БЕСТ - КСАМИЛ

Сега од

109€

Погледни