ЕДНОДНЕВНО КАПЕЊЕ - ШЕНЃИН

цена од

25€

сега од

20€

Поаѓање:
23.06.2024
Враќање:
15.09.2024
Дестинација:
ЕДНОДНЕВНИ ЕКСКУРЗИИ

 

ЕДНОНДЕВНО КАПЕЊЕ

СЕКОЈА НЕДЕЛА ПОСЕТА НА НАЈБЛИСКАТА ПЛАЖА - ШЕНЃИН

Поаѓање во 00:30 наутро по полноќ од паркингот спроти East Gate Mal ( VIP HOTEL ). Организиран превоз од Скопје до Шенѓин.

Пристигнување на плажа во утринските часови. Слободно индивидуално време до 17:00 часот по локално време.

Поаѓање кон Македонија со попатна пауза и пристигнување во вечерните часови.

Цени

Датуми
23.06.2024-23.06.2024
30.06.2024-30.06.2024
07.07.2024-07.07.2024
14.07.2024-14.07.2024
21.07.2024-21.07.2024
28.07.2024-28.07.2024
04.08.2024-04.08.2024
11.08.2024-11.08.2024
18.08.2024-18.08.2024
25.08.2024-25.08.2024
01.09.2024-01.09.2024
08.09.2024-08.09.2024
15.09.2024-15.09.2024
22.09.2024-22.09.2024

Што е вклучено во цената

    Aвтобуски превоз на дадената релација

Што не е вклучено во цената

    Индивидуални трошоци

Важно

За реализација на аранжманот, потребен е минимум 35 патници.
Агенцијата го задржува правото за отказ во случај на недоволен број на пријавени патници.
Со оваа програма важат Општите услови на Т.А БЕСТ ТРАВЕЛ ДОО и СТКМ.

Галерија

Viber
 

Слични понуди

ЕДНОДНЕВНО КАПЕЊЕ - ШЕНЃИН
ЕДНОДНЕВНО КАПЕЊЕ - ШЕНЃИН

СЕКОЈА НЕДЕЛА ЕДНОДНЕВНО КАПЕЊЕ ВО ШЕНЃИН

Цена од

25€

Сега од

20€

Погледни