Ако имате прашање или сакате повеќе информации за некоја од нашите понуди, ве молиме користете ја контакт формата подолу! Ќе ви одговориме во рок од 24 часа.

ДПТ БЕСТ ТРАВЕЛ ДОО
ул. Битпазарска бр.101

Тел:  +389 71 221 068

Тел: +389 23 133 378

Емаил:  [email protected]