Вработување

БЕСТ ТРАВЕЛ ДОО е туристичка агенција со седиште во Скопје.

Нашето динамично и константното збогатување на понудите подразбира дека нови амбициозни и вредни луѓе се секогаш добредојдени во нашиот тим. Од таа причина објавуваме конкурс за следните позиции.

 

* ТУРИСТИЧКИ РАБОТНИЦИ

* ПРОФЕСИОНАЛНИ ВОЗАЧИ

 

 

Дoколку сакате да станете дел од нашиот тим, испратете Ваше CV на нaшата e-mail адреса: info@besttravel.mk